Genel

2023 Yılında Elektrikli Araç Şarj Sistemleri Fiyatları Ne Düzeyde?

Ekonomik Şarj sitesi yenilenebilir enerji konusunda çözüm ve ürünler sunan çevrimiçi bir alışveriş sitesidir. Ekonomik Şarj sitesinden hizmet almak isteyen müşteriler internet sitesi ve mobil uygulamalardan sisteme giriş yapıp kayıt olarak ihtiyaçları olan yenilenebilir enerji sistemleriyle ilgili alışveriş yapabilmektedir.

Ekonomik Şarj sitesi güvenli internet ağı ve güvenlik duvarları ile korunmaktadır. Bu sayede Ekonomik Şarj.com sitesinden alışveriş yapmak isteyen müşteriler hem ekonomik hem güvenilir alışveriş imkânına sahip olurlar. Siteden alışveriş yapmak isteyen müşteriler kredi kartı veya sanal kart kullanabilmektedir.

Ekonomik Şarj sitesinde satışı yapılan elektrikli araba şarj istasyonu gelişen teknoloji sayesinde hayatımıza girmiş sistemlerdir.

Günümüzde elektrikli araç kullanımının arttırması sebebiyle elektrikli araç şarj istasyonlarına olan ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır.

Elektrikli araçların çevre ve doğa dostu olması ve daha düşük maliyetli enerjiyle çalışması kullanım yaygınlığını arttırmaktadır.

Elektrikli araç şarj istasyonları kurulumları oldukça basittir. Düşük maliyete sahip olan elektrikli araç şarj istasyonları konusunda yatırım yapmak isteyen yatırımcılar Ekonomik Şarj.com sitesinden elektrikli araç şarj istasyonu temin edebilirler.

Elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti normal benzinli istasyonların fiyatlarıyla kıyaslandığında daha düşük maliyete sahip olduğunu söylemek mümkündür. Elektrikli araç sayısının artması ve elektrikli şarj araç şarj istasyonlarının artırılması bu konuda yatırım maliyetlerini her geçen gün düşürmektedir.

Ekonomik Şarj. com sitesinde satışı yapılan elektrikli araç şarj istasyonu fiyatı sahip olduğu elektrik gücü ve volt değerine göre değişmektedir.

Ekonomik Şarj.com sitesinde satılan elektrikli araç şarj istasyonları 16 amper güç seviyesinden 3 faz 32 amper güç seviyesine kadar farklı güçlerde şarj etme kabiliyetine sahiptir. Bu özellik sayesinde elektrikli araçların kapasitelerine göre değişen sürelerde ve güçlerde şarj dolumu fırsatı vermektedir.

Ekonomik Şarj.com sitesinde satılan elektrikli şarj araç şarj istasyonları 7 inç dokunmatik ekrana sahip olarak üretilmektedir. Ayrıca koruyucu haberleşme kartı ve dâhili yazılım gibi fonksiyonlara sahiptir. Elektrikli araç şarj istasyonları IEC 62196 standardına göre mod 3 tip şarj prizine sahiptir. Bu özellik sayesinde elektrikli araç şarj istasyonları aynı anda 4 adet elektrikli aracın şarj edilmesine imkân tanımaktadır.

Elektrikli araç şarj istasyonlarında yer alan özelliklerinden bir diğeri ise prizlerin bulunduğu bölümde dışarıdan gelecek darbelere yönelik koruyucu bir kapak bulunmasıdır. Kapak sayesinde prizlerin dışarıdan gelen herhangi bir darbeye karşı hasar görmesi engellenmektedir. Şarj sırasında elektrikli araç elektrikli araç şarjı cihazına bağlandıktan sonra kapak kapatılır bu sayede güvenli bir şarj dolumu sağlanmaktadır.

Ekonomik Şarj sitesinde akıllı tip elektrikli şarj istasyonları 2 model olarak satışa sunulmaktadır. Satışı yapılan elektrikli şarj istasyonları modelleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler www.ekonomiksarj.com adresi üzerinden web sitesine girerek detaylı bilgi alabilirler.

cihan

Ben cihan, birçok projede internet üzerinde çeşitli insanlara seslendik. Bu projemiz ile de belirli kişilere seslenmeyi amaçlıyorum. Uzun zamandır çeşitli yerlerde içerikler ile karşınızdaydım. Sosyalmag.com ile yine sizlerleyim.

İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu