BilimİnternetMobil

2024 Model En Etkileyici WhatsApp Durum Sözleri

Koca bir yılı geride bırakmanın ve yepyeni bir yılı karşıladığımız şu günlerde her şeyin yeni yıla endeksli olarak düzenlendiğini görmekteyiz. Yenilenmenin ve değişimin artık sadece fiziki dünyada olmadığı net bir şekilde görülmektedir. Sevdiklerimiz ve çevremizdeki diğer insanlarla mutlu bir birlik ve beraberlerin ilişkilerimize en iyi şekilde yansıtmanın yollarında biri olarak dijital platformları kullanıyor olmamızdır. İhtiyaçlarımızın yanı sıra çevremizdeki insanlara duygularımızı en iyi yansıttığımız uygulamalardan biri de WhatsApp programıdır. Dünyanın en büyük mesajlaşma platformu olarak bilinen ve bu alanda hala lider olan bu program etkileyici WhatsApp durumlarıyla insanları daha keyifli bir hale sokuyor. İnsanların büyük bir kısmı iletişim için bu programları kullandığından dolayı, günlük hayatında ve sosyal yaşamında etkilendiğin şeylerden dolayı sahip olduğu ruh halini çeşitli WhatsApp durum sözleriyle birlikte olduğu insanlara vurgulamaktadır. Sitemkâr bir ruh hali içinde olan birinin “çok keyif alıyorum beni terk eden birini günü geldiğinde bende terk edince” veya “kimileri sevilmenin en iyisine layıktır, kimileri de ne kadar sevilirse sevilsin bu sevgiye layık değildir.”

İnsanlarla iyi bir etkileşim içinde olduğumuz zamanlarda yaşadığımız o mutlu anları kendi kişisel WhatsApp durumumuzda paylaşmak isteriz. Kişiselleştirme imkânı sunan bu program sayesinde gerek kendimize ait güzel bir sözü, okuduğumuz güzel bir yazı veya şiirden alıntıyı veya sosyal ağlardan düşen bir cümleyi hemen WhatsApp platformunda paylaşma gereksinimi duyarız. Dikkat çeken WhatsApp sözleri arasında;

Aşk sadece dudakta değil yürekte yaşandığında aşktır

Rüzgâr ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götüreceği sadece üstündeki tozdur

En büyük sevdayı merak ediyorsan, senin için ağlayan birini güldür.

Ufukta sevdiğini bekleyen gözyaşını yalnızca beklenen güzel dindirir.

İnsanlar WhatsApp durumlarında sadece anlık duygularını ve hissettiklerini paylaşmazlar, bunun yanında içinde bulunduğu anları da anlamlı bir şekilde ifade etmek isterler. WhatsApp anlamlı sözler olarak bilinen söz gruplarında insanlar dini gün ve geceleri, kahramanlık ve destansı başarıları, ülkemizin elde ettiği galibiyetleri kendi özel duvarlarında paylaşmak isterler.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede dualarınızın kabul olması dileğiyle!

Ramazan bayramının ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Rabbimizden dilerim.

Maç bizim kupa bizim seninleyiz Türkiye’m.

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımız 93. Yılında her zaman andığımız güzel insan M. Kemal Atatürk minnetle anıyoruz.

cihan

Ben cihan, birçok projede internet üzerinde çeşitli insanlara seslendik. Bu projemiz ile de belirli kişilere seslenmeyi amaçlıyorum. Uzun zamandır çeşitli yerlerde içerikler ile karşınızdaydım. Sosyalmag.com ile yine sizlerleyim.

İlgili Makaleler


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Başa dön tuşu